چهارشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۴ - 30 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۳/۱۲/۱۷

باقلوای پسته، طعمی به یادماندنی

باقلوای پسته، طعمی به یادماندنی
آخرین خبر/ مواد لازم: خمیر باقلوا 1 عدد پسته 150 گرم گردو 150 گرم فندق 100 گرم کره 150 گرم بازار مواد لازم شربت: شکر 450 گرم آب 250 میلی لیتر آبلیمو 2 ق چ در فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه میپزیم و بلافاصله بعد از پخت روی آن شربت داغ ریخته و با پودر پسته تزئین می‌کنیم و بعد از خنک شدن آماده سرو می‌با