چهارشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۴ - 30 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۳/۱۷

ایمنی غذا، اولویت راهبردی نظام سلامت/ ضرورت شناسه‌گذاری محصولات و نظارت از مزرعه تا سفره

ایمنی غذا، اولویت راهبردی نظام سلامت/ ضرورت شناسه‌گذاری محصولات و نظارت از مزرعه تا سفره
ایرنا/ تهران - ایرنا- رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به نقش ایمنی غذا در پیشگیری از بیماری‌های مرتبط با تغذیه، بر لزوم تقویت نظارت‌ها، هماهنگی بین‌بخشی و توجه همه‌جانبه به زنجیره سلامت غذا تأکید کرد. به گزارش ایرنا از سازمان غذا و دارو، مهدی پیر صالحی روز شنبه در نشست خبری به مناسبت روز جهانی ایمنی