پنجشنبه / ۲۴ مهر / ۱۴۰۴ - 16 October, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۶/۰۳

سیب‌زمینی سرخ‌کرده خطر دیابت را ۲۰ درصد افزایش می‌دهد

سیب‌زمینی سرخ‌کرده خطر دیابت را ۲۰ درصد افزایش می‌دهد
ایرنا/ تهران- ایرنا- نتایج یک مطالعه بلندمدت نشان می‌دهد مصرف منظم سیب‌زمینی سرخ‌کرده خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را به میزان چشمگیری افزایش می‌دهد این در حالی است که سایر روش‌های تهیه سیب‌زمینی (آب‌پزکردن، پختن و پوره‌کردن) چنین خطری را ایجاد نمی‌کنند. به گزارش گروه علمی ایرنا، وبگاه سای‌تِک‌دِیلی در