چهارشنبه / ۲۳ مهر / ۱۴۰۴ - 15 October, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۵/۲۹

تولید نان گندم خوش‌طعم و باکیفیت به کمک یک دانه مغذی

تولید نان گندم خوش‌طعم و باکیفیت به کمک یک دانه مغذی
ایسنا/ یک گروه از پژوهشگران کشور با بررسی ویژگی‌های یک دانه پرارزش و تاثیر آن در تولید نان، تلاش کردند روش تازه‌ای برای بهبود کیفیت این غذای اصلی در بسیاری از کشورها پیدا کنند. نان، یکی از کهن‌ترین و پرمصرف‌ترین مواد غذایی در جهان است و در بسیاری از کشورها، بخش مهمی از انرژی و پروتئین روزانه مردم را