چهارشنبه / ۲۳ مهر / ۱۴۰۴ - 15 October, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۴/۱۰

نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی
ایسنا/ متخصصان تغذیه می‌گویند در یک مطالعه جدید، هم لوبیا و هم سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی نویدبخش بوده‌اند. این بررسی علمی در مورد رژیم غذایی و بیماری کبد نشان می‌دهد که حبوباتی مانند عدس، نخود، سویا و نخود فرنگی نه تنها خوردنی‌هایی با ارزش غذایی بالا هستند، بلکه حاوی نشاسته مقاوم نی