جمعه / ۲۵ مهر / ۱۴۰۴ - 17 October, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۵/۲۵

این غذاها سبب ابتلا به پارکینسون می‌شوند

این غذاها سبب ابتلا به پارکینسون می‌شوند
مهر/ یک مطالعه جدید می‌گوید غذاهای فوق فرآوری شده مانند غلات صبحانه، نوشابه، هات داگ و سس کچاپ، خطر ابتلاء به بیماری پارکینسون را در فرد افزایش می‌دهند. محققان گزارش دادند افرادی که حدود ۱۱ وعده غذای فوق فرآوری شده در روز مصرف می‌کردند، ۲.۵ برابر بیشتر از افرادی که کمترین مقدار را مصرف می‌کردند، در