چهارشنبه / ۲۳ مهر / ۱۴۰۴ - 15 October, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۶/۱۳

فوت و فن ته دیگ رستورانی رو یاد بگیر

فوت و فن ته دیگ رستورانی رو یاد بگیر
آخرین خبر/ تهدیگ رستورانی: مواد لازم: ماست ۴ ق ع تخم مرغ ۲ عدد بازار گلاب ۱ ق غ زعفران ۱ ق غ روغن ۱ ق غ نکات لازم: برنج ابکشو به ترکیب مواد تهم مرغی اضافه میکنیم تا قشنگ سفت شه. کف قابلمه نچسب روغن میریزیم  و مواد رو قشنگ با پشت قاشق فشرده میکنیم چند دقیقه شعله زیاد باشه بعد بخار افتاد شعله پخش کن