پنجشنبه / ۲۴ مهر / ۱۴۰۴ - 16 October, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۶/۰۲

تولید پاستای بدون گلوتن، مناسب برای مبتلایان به سلیاک

تولید پاستای بدون گلوتن، مناسب برای مبتلایان به سلیاک
ایسنا/ در سال‌های اخیر نیاز به تولید غذاهای مناسب برای افرادی که نمی‌توانند گلوتن مصرف کنند، به شدت افزایش یافته و تلاش‌های پژوهشی متعددی برای ساخت محصولاتی با کیفیت و طعم مطلوب در حال انجام است. بیماری سلیاک و حساسیت به گلوتن مشکلات شایعی هستند که بر دستگاه گوارش تأثیر می‌گذارند و در صورت عدم تشخیص