یکشنبه / ۲۱ بهمن / ۱۴۰۳ - 9 February, 2025
 سایت الف / ۱۴۰۳/۰۱/۰۹

چرا ایرانیان بدترین روش برای پخت غذا را دارند؟

چرا ایرانیان بدترین روش برای پخت غذا را دارند؟
با حذف روغن خوراکی ۴ ویتامین اصلی (آ، ای، کا و دی) محلول در چربی جذب بدن نخواهد شد. این افراد افتخار هم می‌کنند که به عنوان مثال چند ماه است که لب به روغن نزده‌اند و مواد غذایی را به صورت آب‌پز و بخارپز دریافت کرده‌اند، در حالی که این اقدام‌شان در درازمدت منجر به عوارض جدی برای آنها خواهد شد و بیماری‌زا خواهد بود.