پنجشنبه / ۹ مرداد / ۱۴۰۴ - 31 July, 2025
 سایت الف / ۱۴۰۴/۰۲/۲۶

شیرین‌کننده‌های مصنوعی احتمال پرخوری را افزایش می‌دهند

شیرین‌کننده‌های مصنوعی احتمال پرخوری را افزایش می‌دهند
«اسپلندا» Splenda یکی از جایگزین‌های قند به حساب می‌آید و ممکن است سبب افزایش اشتها و احساس گرسنگی شود و احتمال پرخوری را در پی دارد. «سوکرالوز» که ماده اصلی «اسپلندا» محسوب می‌شود با ایجاد طعمی شیرین بدون تأمین کالری‌های مورد انتظار، مغز را دچار سردرگمی می‌کند.