تریبون اقتصاد_ تاریخچه شکلگیری صنایع غذایی به قرنها قبل برمیگردد. زمانی که انسانها مجبور بودند مواد غذایی و کشاورزی خود را برای فصلهایی که در دسترس نیستند، تا حد امکان نگهداری کنند، از جمله نمک سودکردن گوشت، شور یا دودی کردن ماهی، خشک کردن میوه، سبزی و صنایع غذایی مدرن با شکلگیری روشهای صنعتی نظیر کنسروسازی و انجماد از اوایل قرن بیستم آغاز شد. به گزارش همشهری، اما هیچکس فکرش را نمیکرد که روزی این صنعت مملو از تقلبات گستردهای شود که یا از ارزش غذایی مواد بکاهند یا منجر به آسیبهایی برای …