بازدید:۲۱۹۲ یکی از پلی فنول های موجود در قهوه، اسید کلروژنیک است که توسط باکتریهای روده به اسید کینیک تجزیه میشود و فواید آنتی اکسیدانی فراهم میکند. به گزارش صدآنلاین، قهوه به عنوان یکی از محبوب ترین نوشیدنی های جهان همواره در کانون توجه قرار داشته و مطالعات سلامت محور متنوعی در رابطه با آن جریان دارد. اکنون اطلاعات جدیدی درباره اثر قهوه بر گوارش منتشر شده است: ممکن است قهوه یک مزیت سلامتی دیگر هم داشته باشد؛ حمایت از میکروبیوم روده. در یک مطالعه بزرگ که در مجله Nature Microbiology منتشر …