به هیچ وجه یخ گوشت را نباید دردمای داخل خانه آب کرد
بازدید:۶۷ صد آنلاین | ممکن است گوشت حالتی آبدار پیدا کند که بسیار خطرناک است. یخ گوشت باید در یخچال و در دمای بیشتر از ۵ درجه سلسیوس آب شود به گزارش صد آنلاین، واقعاً آب کردن یخ گوشت در دمای اتاق (دمای داخل خانه) روش ایمنی نیست و میتواند خطرناک باشد. دلیل اصلی این است که در دمای اتاق (بین ۴ تا ۶۰ درجه سانتیگراد)، باکتریهای مضر مانند سالمونلا یا ایکولای بهسرعت تکثیر میشوند و گوشت ممکن است آلوده شود، حتی اگر ظاهر آن تغییر نکند. روشهای ایمن برای آب کردن یخ گوشت: در یخچال (دمای زیر ۵ درجه سانتیگراد):بهترین …