شنبه / ۲۱ تیر / ۱۴۰۴ - 12 July, 2025
 سایت اندیشه قرن / ۱۴۰۴/۰۴/۱۲

طعم سلامتی/ کاهش کلسترول بد با خوراکی‌های لذیذ!

طعم سلامتی/ کاهش کلسترول بد با خوراکی‌های لذیذ!
بازدید:۳ صد آنلاین| سطح بالای کلسترول بد (LDL) در شریان‌ها منجر به تشکیل پلاک، کاهش جریان خون و افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته مغزی می‌شود.  به گزارش صد آنلاین ،  کارشناسان معتقدند که کلسترول بالای LDL می‌تواند ژنتیکی باشد، اما سبک زندگی و عادات غذایی در آن نقش دارند. آنها همچنین توضیح می‌دهند که غذاهای گیاهی، به ویژه غذاهای غنی از فیبر محلول، چربی‌های سالم و آنتی‌اکسیدان‌ها، می‌توانند به طور طبیعی به کاهش سطح کلسترول LDL کمک کنند. ۱. بادام بادام حاوی چربی‌های سالم، فیبر، انواع ویتامین و …