رازهای تلخ جگر خام؛ خطراتی که کمتر کسی میداند/ خوردن جگر خام میتواند جانتان را تهدید کند!
بازدید:۳ مصرف جگر به صورت خام و نیمه پخته، میتواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماریهای عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم، شود. به گزارش صد آنلاین؛ دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر مفید بودن جگر خام برای رفع کمخونی، عنوان کرد که این باور فاقد شواهد علمی بوده و مصرف جگر به صورت خام و نیمه پخته، میتواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماریهای عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم، شود. دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به …