هرگز این بستنیها را نخورید! نشانههای پنهان محصولات غیرمجاز
بازدید:۳ صد آنلاین | کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو گفت: استفاده از شیر غیربهداشتی و رنگهای خوراکی مصنوعی مانند تارترازین و سانست یلو در بستنی میتواند سلامت مصرفکنندگان بهویژه کودکان را تهدید کند. به گزارش صد آنلاین ، حسین ضیایی کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو روز سهشنبه هشدار داد: استفاده از شیر پاستوریزه در تولید بستنی ضروری است، زیرا شیر محیط مناسبی برای رشد میکروبهاست و در صورت رعایت نکردن اصول بهداشتی در تولید، نگهداری و عرضه، سلامت مصرفکنندگان بهویژه کودکان در معرض خطر قرار میگیرد. وی …