دوشنبه / ۲۳ تیر / ۱۴۰۴ - 14 July, 2025
 سایت اندیشه قرن / ۱۴۰۴/۰۲/۱۳
1

نان سوخته واقعا باعث سرطان می‌شود؟

نان سوخته واقعا باعث سرطان می‌شود؟
تریبون اقتصاد_ در گذشته بسیاری از مردم و حتی برخی منابع علمی بر این باور بودند که غذا‌های سوخته، از جمله نان سوخته، می‌توانند سرطان‌زا باشند. این باور به دلیل وجود ماده‌ای به نام آکریلامید در غذا‌های سوخته یا کباب شده رایج شده بود. آکریلامید در دما‌های بالا و هنگام پخت یا سرخ کردن غذا‌های نشاسته‌ای مانند نان، سیب‌زمینی و برنج تولید می‌شود و به‌عنوان یک ماده بالقوه سرطان‌زا شناخته می‌شود. با این حال، تحقیقات جدیدتر، مانند آنچه که در گزارش Cancer Research UK آمده است، نشان می‌دهند که خطر واقعی …