بازدید:۳ صد آنلاین | نوشیدن چای سبز، اسموتی توت، آب مرکبات، آب چغندر و آب انار احتمال بروز سکته مغزی را کاهش میدهد. به گزارش صد آنلاین، نوشیدنیهایی که میتوانند احتمال بروز سکته مغزی را کاهش دهند ، اغلب حاوی ترکیبات طبیعی هستند که به بهبود سلامت قلب و عروق، کاهش التهاب، بهبود گردش خون و پیشگیری از تشکیل لخته خون کمک میکنند. در زیر به بررسی دقیقتر این نوشیدنیها میپردازیم: ۱. چای سبز ترکیبات فعال: آنتیاکسیدانهایی مانند کاتچینها (به ویژه EGCG) مزایای سلامتی: بهبود عملکرد رگهای خونی کاهش …