آیا شیرین کنندههای مصنوعی جایگزین سالمتری برای شکر هستند؟
تریبون اقتصاد- سازمان بهداشت جهانی (WHO) مصرف روزانه ۵ تا ۱۰ درصد شکر را توصیه میکند، این در حالی است که مصرف جهانی این ماده در سال ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ به ۱۷۷.۳۳ میلیون تن رسیده است. به گزارش ایسنا، شکر نقش اصلی را در رژیم غذایی ما ایفا میکند، اما مصرف بیش از حد آن نگرانیهای سلامتی را در سراسر جهان برانگیخته است. سازمان بهداشت جهانی (WHO) توصیه میکند که شکر ۵ تا ۱۰ درصد از انرژی دریافتی روزانه را تشکیل دهد. این شامل قندهای اضافه شده و طبیعی میشود که به معنای مصرف روزانه پنج قاشق چایخوری است. با این …