یکشنبه / ۲۲ تیر / ۱۴۰۴ - 13 July, 2025
 سایت اندیشه قرن / ۱۴۰۴/۰۱/۲۰

کنسرو ماهی را برای سالم بودن حتما اینگونه سرو کنید

کنسرو ماهی را برای سالم بودن حتما اینگونه سرو کنید
بازدید:۳ صد آنلاین | دانشمندان موفق شده‌اند با یک راهکار ساده و هوشمندانه، سطح جیوه‌ی موجود در کنسرو ماهی تن را تا ۳۵ درصد کاهش دهند. این دستاورد می‌تواند انقلابی در سلامت مواد غذایی دریایی ایجاد کند و نگرانی‌هایی که برای مسمومیت با جیوه وجود دارد را تا حد زیادی برطرف کند. به گزارش صد آنلاین، محققان روشی نوین برای کاهش سطح جیوه در کنسرو ماهی تن یافته‌اند. جیوه در کنسرو ماهی تن ماده‌ای است که به‌رغم فواید فراوان مصرف ماهی، همواره یکی از نگرانی‌های جدی برای سلامت بوده است.     پژوهشگران دانشگاه علوم …