بازدید:۳ صد آنلاین | استفاده از پیاز برای ضدعفونی زخمها ممکن است بر پایه برخی باورهای سنتی یا خواص ضدمیکروبی خفیف پیاز باشد، چرا که پیاز حاوی ترکیباتی مانند سولفور و فلاونوئیدهاست که در برخی مطالعات آزمایشگاهی اثرات ضدمیکروبی نشان دادهاند. به گزارش صد آنلاین، اما مهم است به نکات زیر توجه کنید: شواهد علمی محدود:اثرات ضدعفونیکنندگی پیاز روی زخمهای انسانی به طور گسترده مطالعه نشده است. خواص ضدمیکروبی مشاهدهشده در آزمایشگاه لزوماً به معنای تأثیر مشابه روی زخمهای واقعی نیست. خطر آلودگی:قرار دادن …