بازدید:۴۸ منصور پوریان، رئیس شورای تأمین دام کشور، اعلام کرد که ایران سالانه به ۱ تا ۱.۱ میلیون تن گوشت قرمز نیاز دارد، در حالی که تولید داخلی تنها ۹۲۰ هزار تن (با استخوان) است. پس از جداسازی استخوان، این مقدار به ۷۵۰ تا ۸۰۰ هزار تن کاهش مییابد، که نشاندهنده کمبود ۲۵۰ هزار تنی است. به همین دلیل، دولت در سال ۱۴۰۴ نیز واردات گوشت قرمز را ادامه خواهد داد. به گزارش صدآنلاین، پوریان اشاره کرد که صنایع فرآوری گوشت مانند تولیدکنندگان سوسیس و کالباس، بهطور فزایندهای از گوشت وارداتی هندی استفاده میکنند. …