قارچهای خوراکی/ سپر دفاعی جدید در برابر آنفلوآنزا
بازدید:۶۶ در حالی که پیشتر خواص متعدد قارچهای خوراکی از جمله کاهش فشار خون، محافظت از مغز و تقویت سلامت استخوانها به اثبات رسیده بود، پژوهش جدید دانشگاه مکگیل کانادا نقش شگفتانگیز آن در مبارزه با آنفلوآنزا را آشکار کرده است. به گزارش صدآنلاین، مطالعات نشان میدهد بتاگلوکان یکی از ترکیبات اصلی تشکیلدهنده قارچها میتواند از ریهها در برابر آسیبهای ناشی از آنفلوآنزا محافظت کند. نوتروفیلها: سلولهای دوگانه در سیستم ایمنینرگیس خان، سرپرست این تحقیق توضیح میدهد: نوتروفیلها بهعنوان نخستین …