بازدید:۶۹ صد آنلاین | مصرف مداوم نوشابه، هاتداگ و غذاهای بستهبندیشده میتواند مغز را در معرض آسیبهای جدی قرار دهد و خطر بروز علائم اولیه بیماری پارکینسون را تا ۲.۵ برابر افزایش دهد. به گزارش صد آنلاین، پژوهشی تازه نشان میدهد که مصرف زیاد غذاهای فوق فرآوریشده مانند نوشابه، چیپس، کیکهای صنعتی، سسهای بستهبندی و فستفودهایی نظیر هاتداگ میتواند سلامت مغز را به خطر بیندازد و زمینه بروز بیماریهای عصبی مثل پارکینسون را فراهم کند. این مطالعه که در آمریکا و روی بیش از ۴۳ هزار نفر از متخصصان …