تریبون اقتصاد_ افزودن نمک به غذاهای آماده ممکن است به طور قابل توجهی خطر ابتلا به افسردگی و اختلالات اضطرابی را افزایش دهد. این نتیجهای است که محققان دانشگاه پزشکی سین کیانگ پس از مطالعه دادههای نزدیک به نیم میلیون نفر به آن دست یافتهاند. به گزارش خبر آنلاین، بر اساس این مطالعه، افرادی که به طور منظم نمک به غذای خود اضافه میکنند، در مقایسه با افرادی که به ندرت از نمک استفاده میکنند، ۴۳ درصد بیشتر در معرض خطر افسردگی و ۳۹ درصد بیشتر در معرض خطر اضطراب قرار دارند. حتی کسانی که فقط گهگاه نمک اضافه …