تریبون اقتصاد_ همیشه این نگرانی در مورد مصرف تخم مرغ عسلی (نیم پز) یا سسهای سفید یا برخی دسرها و ترکیباتی که در آن از تخم مرغ خام استفاده میشود، وجود داشته که چگونه میتوان به روش خانگی تخم مرغ را سالمسازی کرد تا از خطر باکتریهای احتمالی تخم مرغ خام یا نیم پز در امان ماند. مهمترین آلودگی تخم مرغ چیست؟ به گزارش خبرآنلاین، دکتر نسرین مویدنیا، متخصص علوم و صنایع غذایی میگوید: مهمترین آلودگی که میتواند بر اثر مصرف تخم مرغ سبب بروز مسمومیت یا تب در انسان شود، نوعی باکتری به نام سالمونلا است …