کنسروهای لاکچری در قفسهها؛ از املت 100 هزار تومانی تا کلهپاچه 425 هزار تومانی!
تریبون اقتصاد_ زمانی که صحبت از غذای کنسرو میشود، ذهن اغلب به سمت خوراک لوبیا یا تن ماهی میرود که غذاهایی ساده و ارزان و مناسب برای مواقع اضطرار هستند. اما چند سالی میشود که قفسه فروشگاهها محصولات متفاوتی از این بازار نشان میدهند؛ از انوع خورشت و غذاهای محلی گرفته تا آبگوشت و سیرابی آماده مصرف در قوطیهای فلزی. محصولاتی که زمانی فقط در قابلمه و روی گاز خانهها جا داشتند حال در بستهبندیهای صنعتی و با قیمتهای نهچندان ارزان، خود را در دل بازار جا دادهاند. به گزارش اقتصاد ۲۴، این تحول تنها …