شنبه / ۲۸ تیر / ۱۴۰۴ - 19 July, 2025
 سایت اندیشه معاصر / ۱۴۰۳/۰۴/۱۴

اندیشه معاصر - زانو درد را با این خوراکی صربه فنی کنید اندیشه معاصر

اندیشه معاصر - زانو درد را با این خوراکی صربه فنی کنید اندیشه معاصر
ژلاتین حیوانی که با غذا مصرف می‌شود با افزایش سنتز بافت‌های کلاژن در بدن ما غضروف و بافت‌های هم بند را تقویت می‌کند. از این نظر، افزودن مقدار زیادی ژله، ژلاتین و ویتامین C به غذاهایمان می‌تواند نقش مفیدی در حفظ و ترمیم غضروف و ترمیم بافت داشته باشد.