پنجشنبه / ۲۰ آذر / ۱۴۰۴ - 11 December, 2025
 سایت اندیشه معاصر / ۲ ساعت قبل

راز خوش‌طعم شدن غذاها وقتی فر را قبل از پخت گرم کنید / چرا گرم کردن فر قبل از پخت یک ترفند حرفه‌ای است / نکته طلایی برای بافت و طعم فوق‌العاده غذاها

راز خوش‌طعم شدن غذاها وقتی فر را قبل از پخت گرم کنید / چرا گرم کردن فر قبل از پخت یک ترفند حرفه‌ای است / نکته طلایی برای بافت و طعم فوق‌العاده غذاها
کارشناسان تأکید دارند پیش‌گرمایش فر، هرچند زمان‌بر، راز اصلی موفقیت در پخت کیک، شیرینی و غذاهای برشته است؛ مرحله‌ای کوتاه که کیفیت نهایی را تضمین می‌کند.