چهارشنبه, ۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 29 May, 2024


طرز تهیه گاناش کاراملی سس خوشمزه و خوش طعم برای انواع کیک
۱۴۰۳/۰۲/۲۵ / سایت آرگا / سبک زندگی

طرز تهیه گاناش کاراملی سس خوشمزه و خوش طعم برای انواع کیک

طرز تهیه گاناش کاراملی با یک دستور ساده و کاربردی را می توانید در این قسمت مطالعه کنید. این گاناش برای انواع کیک ها استفاده می شود.

سس گاناش یکی از سس های ویژه بوده که برای دیزاین روی کیک ها می توانید از آن استفاده کنید. در این بخش نیز با طرز تهیه گاناش کاراملی آشنا می شوید.


برای داشتن یک گاناش خوشمزه و عالی که طعم کاراملی دارد در این بخش نحوه تهیه آن را مطالعه می کنید‌. طرز تهیه گاناش شکلاتی با طعم های ویژه را در لینک مطالعه کنید.

مواد اولیه:

شکر: ۳۰۰ گرم
خامه: ۱ پیمانه
آب: ۱/۴ پیمانه
نمک: ۱/۲ قاشق چای خوری
کره: ۵ ۳اشق غذاخوری طرز تهیه گاناش کاراملی:

شکر را درون قابلمه ای ریخته و سعی کنید تا از یک قابلمه نسبتا ضخیم استفاده نمایید.‌ با استفاده از یک همزن مواد را ترکیب کرده ابتدا کمی باید آب اضافه کرده و بعد با همزن آن را ترکیب کنید‌.

قابلمه را روی حرارت گذاشته و با حرارت ملایم به آن حرارت دهید. زمان دهید تا آب و شکر به آرامی بجوشد. رنگ شکر که کمی تغییر کرد و به حالت قهوه ای درامد، باید باید مدام هم بزنید تا به جداره نچسبد.

بهتر است تا از آب گرم و یک براش برای پاک کردن جداره های قابلمه استفاده کنید تا شکر به خوبی حرارت ببیند و خشک نشود. بعد از اینکه شکر شما حالت کاراملی داشت، باید آن را از روی حرارت بردارید.

برای اضافه کردن خانه نیز می توانید آن را کمی حرارت دهید تا باز شود. برای این کار باید از یک قابلمه آب استفاده کنید و آن را بن ماری نمایید. در غیر این صورت باید خامه را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شود. خامه را به آرامی اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا درون شکر باز شود.

در این بخش خامه و شکر هم دما می شود. بعد از یکدست شدن خامه باید به آن مقداری کره اضافه نمایید. ترکیب کرده تا کره هم باز شود. قابلمه را مجدد روی حرارت گذاشته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه باید هم بزنید. می توانید از یک همزن برای غلیظ شدن مواد استفاده کنید. شما می توانید برای معتدل تر شدن طعم این گاناش نیز از مقداری نمک هم استفاده کنید‌.

حالا زمان دهید تا گاناش شما کمی سرد شده و بعد آن را درون یخچال قرار دهید و در زمان مناسب استفاده کنید. این‌ گاناش به مدت ۲ هفته نیز در یخچال ماندگاری دارد.
در این بخش با طرز تهیه گاناش کاراملی آشنا شدید. این گاناش محبوبیت زیادی داشته و برای انواعی از کیک ها و شیرینی ها نیز استفاده می شود.
این نوع گاناش فوق العاده کاربردی بوده و برای خامه کشی روی کیک های خانگی نیز استفاده می شود. بعد از سرو کیک می توانید این کارامل را روی سطح کیک ریخته و خوب صاف کنید.

بهتر است قبل از استفاده گاناش را کمی در دمای محیط قرار دهید تا خامه کشی آن بهتر شود. بعد از خامه کشی نیز حتما باید کیک گاناش شده را درون یخچال نگهداری کنید. تکنیک ها و فوت تهیه این نوع گاناش را در این بخش مطالعه کردید. این گاناش برای انواعی کیک و شیرینی ها نیز استفاده می شود.

منبع : آرگا برچسب :