چهارشنبه, ۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 29 May, 2024


پیش‌بینی یک اصولگرا از ظهور هیات رییسه تندروها
۱۴۰۳/۰۲/۱۸ / روزنامه آرمان / سیاسی

پیش‌بینی یک اصولگرا از ظهور هیات رییسه تندروها

آرمان امروز: تحلیل‌ها در مورد ترکیب آینده هیات رییسه مجلس دوازدهم به‌روز رسانی می‌شود و در این مورد بسیاری معتقدند که این هیات نسبت به دوره یازدهم تغییرات بسیاری خواهد داشت. «حسین نقوی حسینی»، فعال سیاسی اصولگرا در گفت‌وگو با خبرآنلاین،  در پاسخ به این سوال که پیش‌بینی شما از ترکیب هیات رییسه مجلس دوازدهم [ ]

آرمان امروز: تحلیل‌ها در مورد ترکیب آینده هیات رییسه مجلس دوازدهم به‌روز رسانی می‌شود و در این مورد بسیاری معتقدند که این هیات نسبت به دوره یازدهم تغییرات بسیاری خواهد داشت. «حسین نقوی حسینی»، فعال سیاسی اصولگرا در گفت‌وگو با خبرآنلاین،  در پاسخ به این سوال که پیش‌بینی شما از ترکیب هیات رییسه مجلس دوازدهم چیست؟ گفت: «از سال دوم ریاست آقای قالیباف در مجلس، یک جبهه مخالفتی با ریاست ایشان شکل گرفت و جمعی از نمایندگان فعلی مجلس، به مرور زمان با نوع مدیریت، اقدامات و فعالیت‌های ایشان در موضع ریاست مجلس مخالف بودند و انتقاداتی به ورود طرح‌ها یا به تأخیر انداختن آن‌ها، نوع مدیریت ایشان در صحن علنی و ورود نیروهایی به مجلس داشتند. مخالفت این جبهه در سال چهارم خیلی شدید شد و از همانجا مشخص بود که برای مجلس دوازدهم، بنا دارند به نحوی وارد کارزار رقابت و انتخابات شوند که آقای قالیباف به ریاست مجلس نرسد و خواهان تغییر در مدیریت مجلس بودند. الان هم شاهد همین فعالیت‌ها هستیم و جریاناتی که در رقابت‌ها و کارزار انتخاباتی شکل گرفت، جریاناتی بودند که اغلب آنها مدعی تحول در نوع مدیریت مجلس بودند. این افراد معتقد بودند که وظیفه ما این است که به مجلس برویم و ریاست و نوع مدیریت آن را تغییر دهیم. بنابراین کار آقای قالیباف سخت و مشکل است.»

او در مورد نشست‌های خصوصی اضافه کرد: «قطعاً در این رایزنی‌ها، تقسیم جایگاه‌ها صورت می‌گیرد و این موضوع خیلی طبیعی است. ما در مجالس گذشته ۲ فراکسیون یا نهایتاً مثلاً در مجلس دهم ۳ فراکسیون داشتیم اما به عقیده من در این مجلس ۵ تا ۶ فراکسیون تشکیل خواهد شد؛ یعنی ۲۹۰ نماینده را بین ۶ تقسیم کنیم، حدود ۵۰ نفر خواهد شد. بنابراین فراکسیون‌های متعدد با حضور ۴۰ تا ۵۰ نماینده (یا بعضی‌ها ۳۰ نماینده، بعضی‌ها ۶۰ یا ۷۰ نماینده) تشکیل خواهد شد و هیچ فراکسیونی هم حائز اکثریت نخواهد شد، در حالی که فراکسیون انقلاب اسلامی در مجلس یازدهم ۲۵۰ عضو داشت. با این حال هیچ فراکسیونی در مجلس آینده تشکیل نخواهد شد که اکثریت قاطع نمایندگان را در خود داشته باشد. هر کسی که مدعی ریاست است باید با سایر فراکسیون‌ها تعامل کرده و پست‌ها را تقسیم کند.»