چهارشنبه, ۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 29 May, 2024
۱۴۰۳/۰۲/۲۶ / روزنامه آرمان / استانها
نارضایتی مردم شاهرود از کیفیت نان
آرمان امروز : مردم شاهرود مدتها است که نسبت به کیفیت نانهای تولیدی نانواییها اعتراض دارند و همچنان مسوولان در این زمینه کاری نمی کنند. اکثر مردم شاهرود نان خریدن را کاری دشوار میدانند، مردم میگویند که نانواییها در شهر به تعداد کافی نیست در نتیجه همیشه جلوی نانواییهای شهرستان صفهای نسبتاً طولانی ایجاد میشود. [ ]
آرمان امروز : مردم شاهرود مدتها است که نسبت به کیفیت نانهای تولیدی نانواییها اعتراض دارند و همچنان مسوولان در این زمینه کاری نمی کنند.
اکثر مردم شاهرود نان خریدن را کاری دشوار میدانند، مردم میگویند که نانواییها در شهر به تعداد کافی نیست در نتیجه همیشه جلوی نانواییهای شهرستان صفهای نسبتاً طولانی ایجاد میشود.
مشاهده خبرنگار حاکی است که اگر شما شش صبح هم در یک نانوایی باشید خواهید دید که دست کم هشت نفر زودتر از شما به نانوایی آمدهاند، کار به جایی رسیده که خیلی از مردم وقتی هنوز نانواییها باز نشدهاند به صف میایستند تا کمتر معطل شوند!
روایت صفهای طولانی
این صفهای طولانی به دلیل فقدان نانوایی کافی است، برای مثال از چهار راه باغ زندان تا خیابان شهربانی، خرقانی، مولوی، ابن سینا، سرباز، مدائن، رودکی و سمت راست خیابان ۲۲ بهمن، تنها سه نانوایی وجود دارد در حالی که به جرأت میتوان گفت جمعیت همین هشت خیابان روی هم ۱۰ درصد کل جمعیت شهر شاهرود یعنی چیزی حدود ۲۰ هزار نفر است.
در عین ناباوری اما کارگروه آرد و نان فرمانداری شاهرود اعلام کرده که تعداد نانواییها در این شهرستان از میزان میانگین جمعیتی بیشتر است! و اجازه ایجاد نانوایی جدید را به سختی میدهد. اما کمبود نان و صفهای طولانی تنها مشکل مردم نیست آن هم در مقابل کیفیت بسیار بد نانهای تولیدی نانواییهایی که مردم را کلافه کرده است. مردم نه تنها از کیفیت نان بلکه از میزان چانه و مقدار خمیر هم نارضایتی دارند و البته این به آن معنی نیست که همه نانواییهای شاهرود دچار این مشکلات هستند، بی شک نانواییهای خوبی هم در این شهرستان وجود دارد. اما این حجم از نارضایتی برای چیست؟
آرد بد است
یک شاطر ضمن بیان اینکه نانوا بدون آرد خوب نمیتواند معجزه کند، گفت: توزیع آرد در استان سمنان به صورت استانی است یعنی گندم درجه یکی که در شاهرود و میامی تولید میشود و بهترین آرد را برای نان میدهد به سمنان برده میشود، با گندم گرمسار که کیفیت کمتری دارد ترکیب و سپس به شهرستانهای مختلف ارسال میشود و این از کیفیت آرد میکاهد. محمدی با بیان اینکه مشکل این است که آرد خوبی به دست ما نمیرسد وگرنه اگر آرد خوب باشد ما هم میتوانیم بهتر نان بپزیم، تاکید کرد: مشکل اینجا است که آرد پایه و اساس کار ما است یعنی کیفیت نان ۸۰ درصد به آرد و ۲۰ درصد به آب و دیگر مسائل بستگی دارد و در نتیجه مشکل آرد اگر حل شود مشکل دیگری نداریم.
وی در پاسخ به سوالی درباره چانه و وزن، افزود: به هیچ عنوان این موضوع را قبول نداریم، هیچ نانوایی از وزن و نان خود نمیزند چرا که این خمیر را قرار نیست به خانهاش ببرد. خمیر باید نان شود و دست مردم داده شود لذا این را قبول نداریم اگر مردم بگویند نان خمیر است، آرد بد است شاید قدری نان بسوزد و … قبول، اما این یک مورد را به هیچ عنوان نمیپذیریم.
نانواییها نان خوب نمی پزند
یک خانم شاهرودی در گفت وگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه نانواییها نان خوبی نمیپزند، گفت: شاید در کل منطقه یک نانوایی خوب وجود داشته باشد که آن هم دهها نفر در صف آن ایستادهاند و مردم معطل میشوند، اگر همه نانواییها نان خوب بدهند این صفهای بین آنها پخش میشود. منیره شاه حسینی با بیان اینکه نانواییهای خوب مشتری خوب دارند در نتیجه همیشه شلوغ هستند ولی نانواییهایی هستند که سه الی چهار نفر جلویشان نایستاده است، افزود: اگر نظارتی باشد که همه نان خوب بپزند صفها هم کمتر میشود و در نتیجه مردم هم راحت میشوند./مهر
پرسپولیس استقلال فوتبال انتخابات ریاست جمهوری مجلس دوازدهم رژیم صهیونیستی مجلس شورای اسلامی ایران اسرائیل انتخابات فلسطین غزه