پنجشنبه / ۱۹ تیر / ۱۴۰۴ - 10 July, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۳/۰۵/۲۵

طرز تهیه بورک عدس؛ غذای مقوی ترکیه ای (فیلم)

طرز تهیه بورک عدس؛ غذای مقوی ترکیه ای (فیلم)
در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه ابتدا برای خمیر بورک عدس: آرد ۸۰۰ گرم، شیر یک لیوان، روغن ۸۰ گرم، آب از یک لیوان کمتر، یک عدد تخم مرغ، نمک یک قاشق غذا خوری و همچنین مواد لازم برای مواد میانی: عدس سه لیوان ۵۵۰ گرم، یک کیلو پیاز، سیر ۵ حبه، رب چهار پنج قاشق غذا خوری و زیره ۱/۲ قاشق مربا خوری این بورک عدس را درست می‌کند.