یکشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۳/۱۲/۲۸

نکات کلیدی تغذیه‌ای برای پیشگیری و درمان کم‌خونی و فقر آهن

نکات کلیدی تغذیه‌ای برای پیشگیری و درمان کم‌خونی و فقر آهن
کم‌خونی یکی از شایع‌ترین بیماری‌ها است که با علائمی مانند خستگی مفرط، ضعف عمومی، رنگ‌پریدگی پوست، سردرد، سرگیجه و کاهش تمرکز همراه می‌شود و مصرف مواد غذایی غنی از آهن، مانند گوشت قرمز و سبزیجات برگ سبز، به همراه مکمل‌های توصیه‌شده توسط پزشک، می‌تواند در پیشگیری و درمان کم‌خونی موثر باشد.