شنبه / ۲۸ تیر / ۱۴۰۴ - 19 July, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۳/۱۱/۲۵

طرز پخت خورشت ماهی مورولا توسط مادر و دختر هندی (فیلم)

طرز پخت خورشت ماهی مورولا توسط مادر و دختر هندی (فیلم)
در این ویدئو یک مادر و دختر آشپز ساکن یک روستای کشور هند را خواهید دید که با ماهی مورولا یک خورشت خوشمزه درست می‌کنند. ماهی مورولا (Morola) یک نوع ماهی کوچک و محلی است که بیشتر در بنگال و برخی از مناطق جنوب آسیا یافت می‌شود. این ماهی به دلیل اندازه کوچک و طعم لذیذش در غذا‌های محلی مورد استفاده قرار می‌گیرد و در بسیاری از آشپزی‌های بنگالی، به‌ویژه در تهیه خورش‌ها و کباب‌ها، بسیار محبوب است.