شنبه / ۲۸ تیر / ۱۴۰۴ - 19 July, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۳/۰۵/۱۶

نحوه پخت خورشت تره محلی کردستان؛ رقیب سرسخت خورشت قرمه سبزی (فیلم)

نحوه پخت خورشت تره محلی کردستان؛ رقیب سرسخت خورشت قرمه سبزی (فیلم)
در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: یک عدد پیاز متوسط، تره ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم، گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم، لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه، رب نارنج ۱ تا ۲ قاشق چایخوری و نمک و فلفل و زردچوبه این خورشت را درست می‌کند.