دوشنبه / ۲۰ مرداد / ۱۴۰۴ - 11 August, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۳/۰۹/۲۵

خوردن گوجه فرنگی باعث ابتلا به نقرس می‌شود؟/ ماده غذایی کم پورین یا محرک نقرس؟/ تحقیقات چه می‌گویند؟

خوردن گوجه فرنگی باعث ابتلا به نقرس می‌شود؟/ ماده غذایی کم پورین یا محرک نقرس؟/ تحقیقات چه می‌گویند؟
نقرس نوعی آرتریت التهابی است که با تجمع کریستال‌های اسید اوریک (اورات مونوسدیم) در مفاصل ایجاد شده و باعث درد و التهاب می‌شود. اسید اوریک زمانی تولید می‌شود که بدن ماده شیمیایی به نام پورین را تجزیه می‌کند. پورین به طور طبیعی در بدن وجود دارد و در برخی مواد غذایی نیز یافت می‌شود. اسید اوریک از طریق ادرار از بدن دفع می‌شود.