سه شنبه / ۲۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 12 August, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۳/۰۴/۲۰

نحوه پخت رول بادمجان به سبک آشپز فرانسوی؛ یک شام متفاوت و خاص (فیلم)

نحوه پخت رول بادمجان به سبک آشپز فرانسوی؛ یک شام متفاوت و خاص (فیلم)
در این ویدئو یک آشپز فرانسوی با مواد اولیه شامل: ۲ عدد بادمجان، یک عدد پیاز، یک عدد فلفل، ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده، ۲ حبه سیر، رب گوجه فرنگی ۲۰۰ گرم و جعفری تازه این رول بادمجان را درست می‌کند.