پنجشنبه / ۲ مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۳/۰۸/۲۸

خوراکی خام یا پخته ؛ کدامیک بهتر است؟

خوراکی خام یا پخته ؛ کدامیک بهتر است؟
هویج پخته نیز بهتر است زیرا به این ترتیب بتاکاروتن بهتر هضم می‌شود. سطح ویتامین C و آنزیم های گوارشی در اکثر غذاهای خام حفظ می شود. با این حال، اسفناج خام حاوی مقادیر بسیار بالاتری از ویتامین C است. در حالی که پخت و پز اسنفاج، اگزالات (ترکیب شیمیایی که مانع جذب مواد معدنی می‌شود) آن را کاهش می‌دهد و جذب کلسیم و آهن را افزایش می‌دهد.