جمعه / ۲۷ تیر / ۱۴۰۴ - 18 July, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۳/۰۴/۲۷

فرآیند درست کردن پیراشکی گوشت خوشمزه و نرم به روشی راحت (فیلم)

فرآیند درست کردن پیراشکی گوشت خوشمزه و نرم به روشی راحت (فیلم)
در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه برای لایه میانی این پیراشکی شامل: گوشت گوساله چرخ شده ۱۸۰ گرم، قارچ ۷۵ گرم، فلفل دلمه یک عدد کوچک، رب گوجه یک‌قاشق غذاخوری، سیر دو حبه، دو پیاز کوچک و مواد برای خمیر آرد فانتزی یا نول ۲۰۰ گرم، مخمر خشک ۳/۵ گرم، شکر ۳/۵ گرم، نمک ۳ گرم و ماست ۲۰ گرم این پیراشکی را درست می‌کند.