دوشنبه / ۲۰ مرداد / ۱۴۰۴ - 11 August, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۳/۰۸/۲۹

انواع گوجه فرنگی و کاربرد آن در آشپزی

انواع گوجه فرنگی و کاربرد آن در آشپزی
طعم گوجه فرنگی را نمی‌توان در غذاها نادیده گرفت. طعم آن به غذاها مزه‌ای متفاوت می‌دهد و انگار که وجودش در بسیاری از غذاها الزامی است. باور کنید یا نه، گوجه فرنگی‌ها هم میوه و هم سبزی هستند! از نظر گیاه‌شناسی میوه هستند، اما از نظر تغذیه در گروه غذایی سبزیجات قرار می‌گیرند. گوجه فرنگی مغذی و همه کاره است، زیرا اساس سس‌ها، سوپ‌ها، سالادها و غذاهای دیگر است، حتی به تنهایی هم خوشمزه است! برای اطلاعات بیشتر درباره انواع گوجه فرنگی و کاربرد آنها، این مطلب را بخوانید.