یکشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۴/۰۲/۱۸

انواع گوشت کبابی ؛ چه گوشتی برای چه کبابی مناسب است؟

انواع گوشت کبابی ؛ چه گوشتی برای چه کبابی مناسب است؟
کباب از دیرباز از جمله غذاهای بسیار محبوب ایرانی‌ها بوده است. در گذشته‌های دور، اجدادمان عادت به کباب کردن گوشت شکار خود داشتند و پس از اینکه به یک‌جانشینی رسیدند، این عادت غذایی کماکان با آن‌ها ماند. این روزها هم کباب همچنان با اشکال مختلف خود مثل کباب کوبیده، کباب برگ، کباب بختیاری و … بر سر سفره ایرانی‌ها جا دارد.