چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۴/۰۲/۱۱

احتیاط هایی درباره مصرف گوشت سفید

احتیاط هایی درباره مصرف گوشت سفید
سال‌هاست باور رایج این است که گوشت قرمز را با گوشت‌ سفید مانند گوشت مرغ جایگزین کنیم تا علاوه بر بهره‌مندی از این منابع پروتئینی، به کاهش خطرات برای سلامتی مانند افزایش کلسترول، سرطان و التهاب کمک کنیم، اما مطالعه جدید دریافته است خوردن مرغ و سایر طیور با افزایش قابل‌توجه خطر مرگ ناشی از سرطان دستگاه گوارش و سایر علل مرتبط است.