دوشنبه / ۲۰ مرداد / ۱۴۰۴ - 11 August, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۴/۰۱/۱۴

تمپه چیست؛ طرز تهیه تمپه و نگهداری آن + چند دستور غذا

تمپه چیست؛ طرز تهیه تمپه و نگهداری آن + چند دستور غذا
تمپه نوعی خوراکی کیک‌مانند تهیه‌شده از لوبیای سویای پخته و کمی تخمیرشده است. عمل تخمیر موجب تجزیه اسید فیتیک در سویا و هضم آسان‌تر نشاسته آن می‌شود. لوبیای سویا بعد از طی فرایند تخمیر، به‌شکل کیکی گردی و مسطح شبیه همبرگر بسیار فشرده سبزیجات درمی‌آید. تمپه مناسب افراد وگان و گیاهخوار است. در ضمن چون این غذا از لوبیای سویا تهیه می‌شود، عاری از گلوتن است.