دوشنبه / ۲۰ مرداد / ۱۴۰۴ - 11 August, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۴/۰۲/۱۲

غذا ازبکستانی: روش پخت نُهُورگی اوش برای ۵۰۰ مهمان (فیلم)

غذا ازبکستانی: روش پخت  نُهُورگی اوش  برای ۵۰۰ مهمان (فیلم)
نهورگی اوش (Nahorgi Osh) یکی از آیین‌ها و غذا‌های سنتی بسیار محبوب در کشور ازبکستان است که به‌ویژه در صبح‌های زود، پیش از طلوع آفتاب یا در اوایل روز‌های تعطیل و مناسبت‌های خاص مانند عروسی یا ماه رمضان برگزار می‌شود. نهورگی به معنای «صبحگاهی» یا مربوط به صبحانه است. اوش واژه‌ای ازبکی برای پلو یا برنج مخلوط با گوشت و سبزیجات است. این پلو در دیگ‌های بسیار بزرگ و معمولاً در فضای باز یا رستوران‌های سنتی طبخ می‌شود.