یکشنبه / ۱۹ مرداد / ۱۴۰۴ - 10 August, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۳/۰۵/۰۳

فرآیند پخت کوفته کبابی مصری به روش آشپز مشهور اهل قاهره (فیلم)

فرآیند پخت کوفته کبابی مصری به روش آشپز مشهور اهل قاهره (فیلم)
در این ویدئو یک آشپز مصری با مواد اولیه شامل: یک کیلو گرم گوشت چرخ کرده، ۲ عدد پیاز، دو قاشق غذاخوری آرد، فلفل سیاه، فلفل قرمز از هر کدام یک قاشق چایخوری، ۴ قاشق غذاخوری جعفری سبز، گوجه فرنگی، پیاز و فلفل خرد شده و کمی برنج این کوفته را درست می‌کند.