سه شنبه / ۲۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 12 August, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۲/۱۲/۰۳

انواع پروتئین گیاهی و فواید آن ؛ مقایسه پروتئین گیاهی و پروتئین حیوانی

انواع پروتئین گیاهی و فواید آن ؛ مقایسه پروتئین گیاهی و پروتئین حیوانی
اسپیرولینا یک جلبک گیاهی به رنگ آبی یا سبز است که سرشار از پروتئین می‌باشد. در هر دو قاشق غذاخوری جلبک اسپیرولینا، حدود ۸ گرم پروتئین وجود دارد. این ماده گیاهی سرشار از مواد مغذی مانند آهن و منگنز است. می‌توان اسپیرولینا را به صورت پودر شده یا مکمل مصرف کرد.