پنجشنبه / ۲ مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۴/۰۱/۲۵

روش تهیه چیکن یاکیتوری در تابه ، فر و روی زغال / فوت و فن‌ خوشمزه شدن جوجه کباب ژاپنی ؛ سس چیکن یاکیتوری چیست ؟

روش تهیه چیکن یاکیتوری در تابه ، فر و روی زغال / فوت و فن‌ خوشمزه شدن جوجه کباب ژاپنی ؛ سس چیکن یاکیتوری چیست ؟
یاکیتوری در اصل نوعی کباب است که هم با مرغ و هم با گوشت گوسفندی و گوساله می‌توان آن را تهیه کرد. در ضمن یاکیتوری ژاپنی را هم روی زغال، هم در فر و هم در تابه می‌توانید بپزید.