شنبه / ۲۱ تیر / ۱۴۰۴ - 12 July, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۴/۰۴/۱۱

پنیر پارمزان چگونه تولید می شود؟ (فیلم)

پنیر پارمزان چگونه تولید می شود؟ (فیلم)
پنیر پارمزان (Parmesan) یک نوع پنیر سخت و سفت ایتالیایی است که از شیر گاو تهیه می‌شود. این پنیر با طعمی قوی، نمکی و کمی تند شناخته می‌شود و معمولاً به صورت رنده‌شده در غذا‌هایی مثل پاستا، سالاد و سوپ استفاده می‌شود. پنیر پارمزان به دلیل مدت زمان طولانی رسیدن (حدود ۱۲ تا ۳۶ ماه) و روش‌های خاص تولید، طعم و بافت متمایزی دارد که آن را به یکی از پنیر‌های محبوب و پرطرفدار جهان تبدیل کرده است.