یکشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۳/۰۹/۱۹

خوردن لوبیا و آجیل بیشتر و گوشت کمتر به طور قابل‌توجهی سلامت قلب را تقویت می‌کند

خوردن لوبیا و آجیل بیشتر و گوشت کمتر به طور قابل‌توجهی سلامت قلب را تقویت می‌کند
یافته‌های یک بررسی جدید و بزرگ نشان می‌دهد که مصرف بیشتر پروتئین گیاهی و پروتئین حیوانی کمتر، خطر بیماری قلبی و بیماری عروق کورونری (بیماری رگ‌های تغذیه‌کننده عضله قلب) را کاهش می‌دهد.